Smulor 2

If I could see you for just one second, it would be the best second of my life.

Brödkanter

Tänk att en natt med så spännande drömmar kan sluta med en så dålig frukost. Jag funderar även över vad den här dagen har för förutsättningar att bli lika rafflande som natten. I slutet av den här dagen  kommer det att stå en stor svart plastsäck i mitt rum. En stor svart plastsäck som ska till Ryssland. Det kommer även finnas en svart väska till. Adress: Bugibba, Malta.

Dollar, cigarrer, gangsters och mord. Den som lyckas lista ut vad plastsäcken och väskan kommer att innehålla kan hämta en tia vid t-bana Axelsberg klockan fyra i natt. Ett vitt kuvert kommer att fladdra från gallret ovanför cyklarna. Kom ensam.

Smulor

Det gick så snabbt så att det knappt syntes eller hördes. Inga lukter, ingen smak, inga som helst sinnesintryck. Bara en liten ruta " x har loggat in". Snabbt var jag där, mina händer och fingrar reagerade snabbare än hjärnan. Tangenter, Enter , ENTER. Jag fick ett livstecken, men lika snabbt som jag förstått att x fortfarande lever, var han borta igen. Det kunde ha varit en dröm. Men det står ju där : "x verkar vara offline. Meddelanden som du skickar levereras vid nästa inloggning" Nästa inloggning! Så det finns alltså en sådan? Känslor som kommer farandes så där fort, och som sedan bara försvinner. Vilket lurendrejeri. Är det kärlek?

Smulor har tagit över här. Mandarin smulor, smulor av kläder, smulor av sömn, en smula teckningar. Om jag fick bara fick en enda smula. X.

"Nästa inloggning" Tack för den.