Somnade ben

Erik ropar högt. HALLÅÅÅÅ HALLÅÅÅÅ. Han har inte fattat att han e ensam hemma. Jag sitter vid datorn och har ett somnat ben med en somnad fot och fyra somnade tår. Jag undrar vad han gör nu, nu när han har fattat att han e ensam hemma? Jag är inte ensam hemma. Jag är aldrig ensam, fast jag ibland önskar att jag vore det. Här I Bredäng fick alla sällskap idag av massa vita flingor som ramlade ner från himlen. Yes! Växthuseffekten har inte dödat oss. Än. Tänk att man kan bli så varm inuti bara av att se något så vitt och flingit. Tur att växthuseffekten inte börjar i mig. Jag tror jag har feber.  

Bananskal

Här sitter jag och äter banan. Som en apa. För jag har inget bättre för mig.
"Ljusets speglingar"
Det blev ett nytt år för tjugonio dagar sedan, och jorden fortsätter att snurra runt runt. Och det är få som ifrågasätter varför. Och iförrgår blev jag ett nytt år. Eller jag menar en ny människa. Eller jag menar..:jag blev en apa? Vad är väl ett år mer eller mindre? Mer än tjockare päls och en lång svans och öron som står rakt upp, villsäga.
Jag fick en get i födelsedagspresent. Den heter Annelie och bor i Afrika. Jag heter Annelie och har en lillebror i knät. Han är hungrig. Det blir falukorv och potatismos till middag. Inte banan.